Segueix obert el període d’aportacions inicial a l’Agenda Rural de Catalunya!

Agenda Rural de Catalunya

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) formen part de la comissió redactora nomenada per la Comissió Interdepartamental sobre el Despoblament Rural, liderada per la Direcció General de Desenvolupament Rural, per tal d’elaborar una Agenda Rural de Catalunya en consonància amb altres agendes catalanes i europees que dibuixés les línies de desenvolupament rural dels propers anys.

La fase d’aportacions inicial està oberta a tothom que vulgui fer aportacions, ja siguin de manera individual o col·lectivament com a entitats, associacions, administracions, agents econòmics o socials. Degut a la delicada situació sanitària que ens envolta, les aportacions es faran mitjançant canals telemàtics: es podran enviar propostes a través d’un formulari o de la sessió autogestionada preparada per a les entitats que la vulguin utilitzar. La data límit per a participar serà el pròxim divendres 26 de març.

La millor manera de predir el futur és creant-lo! Si vols decidir quin món rural vols, ara és l’hora de dir-hi la teva!

Més informació a www.agendaruralcat.cat .

Comparteix-ho

Facebook
Twitter
LinkedIn
scroll to top